| BMR | System Recovery | DR | Migration -- Datele tale sunt acum în siguranță cu soluțiile avansate de la Cristie Software!

Avem deosebita plăcere să vă prezentăm câteva soluții software interesante pe care le oferim în calitate de distribuitor autorizat al Cristie Software.

  • Soluțiile sunt proiectate pentru a protejea eficient datele critice din organizație și pentru a ușura gestionarea echipamentelor fizice și a mașinilor virtuale.
     
  • Se integrează nativ cu alte soluții profesionale de backup / recovery, fie că vorbim de IBM Spectrum Protect, EMC Avamar & Networker sau CommVault Simpana.
     
  • Sunt ușor de instalat și de gestionat și ușurează considerabil munca unui administrator IT
     
  • Totul la un preț extrem de competitiv.

Toate acestea recomandă soluțiile software de la Cristie drept un pachet atractiv care trebuie luat în considerare la orice achiziție de echipamente hardware, fie că vorbim de servere sau de echipamente de stocare.

Pentru a vă convinge, solicitați-ne un demo la liliana.tăchescu@mbd.ro


Cristie Recover este o soluție de Bare Machine Recovery (BRM), care asigură recuperarea rapidă a mașinilor fizice și virtuale, inclusiv a sistemului de operare, a aplicațiilor și a datelor direct din backup, fără a trebui să se creeze o copie suplimentară a fișierelor de sistem.
Cristie Recover restaurează mașinile pe alte mașini fizice, virtuale sau în cloud independent Are conectori specifici, dezvoltați pentru IBM Spectrum Protect (TSM), EMC Avamar & NetWorker și CommVault Simpana. [Detalii aici]


Soluția software de back-up & restaurare Cristie Protect vă permite să protejați mașinile fizice, oferind funcționalități tradiționale de backup pentru servere, combinate cu recuperarea rapidă și automată a mașinilor.
Cristie Protect vă oferă o protecție securizată continuă, nu numai pentru servere ci și pentru echipamente de tip endpoint (stații de lucru desktop, notebook-uri etc.) gestionând în siguranță fișierele critice de pe acestea. [Detalii aici]


Cristie CloneManager® Move oferă o consolă simplă și intuitivă, care vă permite să mutați mașinile fizice, virtuale sau aflate în cloud, în timp real / on-line, pe alte mașini fizice, sau virtuale.
Mașinile, aplicațiile și datele acestora pot fi mutate între furnizorii de servicii cloud, sau înapoi, în centrele de date locale.
CloneManager este utilizat de furnizorii de servicii, atunci cand au de mutat mașini ale utilizatorilor, sau de către administatori, atunci când au de schimbat mașini mai vechi cu altele mai noi, implicit mai performante. [Detalii aici]


Cristie CloneManager® Hot Standby este o soluție flexibilă, care permite utilizatorilor să creeze copii perfecte ale mașinilor din producție și să le programeze sincornizarea pentru a menține redundanța, în caz de dezastru.
Acest lucru oferă utilizatorilor un echipament de rezervă, gata să fie folosit în orice moment, în cazul în care echipamentul de producție este afectat. [Detalii aici]