Construiți Kiosck-uri Smart folosind soluțiile ELO din oferta MB Distribution

CU ELO CONSTRUIȚI KIOSK-URI SMART PENTRU O GAMĂ VARIATĂ DE VERTICALE

Proiectați-vă soluția cu ELO

Parteneri pentru construcția de Kiosk-uri smart.

Cu EloView® și Elo Backpack™, gestionarea kiosk-urilor este ușoară! Cuplați monitorul open frame Elo cu modulul PC Elo Backpack și EloView pentru a crea o implementare accesibilă, scalabilă, cu o singură arhitectură.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM PENTRU UN DEMO LIVE SAU O SESIUNE DE TESTARE

Modulul EloBackpack este un PC in care rulează Android 7.1 (Nougat) cu consum redus de energie, cu constructie solida și fără ventilator, care atunci când este asociat cu EloView, vă permite să gestionați de la distanță kiosk-urile.

Conținutul (de tip audio, video,, imagine etc.) poate fi gestionat centralizat din cloud-ul EloView și fiecare kiosk poate fi administrat independent.

 

Flexibilitate în instalare

Ecranele cu touchscreen de tip open frame, pot fi montate atat vertical cat si orizontal, oferind o flexibilitate optimă pentru montarea în orice masă, chioșc sau cabinet. Fie că vizionați direct, dintr-un unghi de la distanță sau de la distanță, ecranele open frame de la Elo oferă ceea ce aveți nevoie, menținând claritatea optimă și experiența de vizionare deosebita pentru clienti.

 

Monitoare open frame interactive de la 10” la 55”

Ecranele interactive de clasă comercială sunt concepute astfel încât să captiveze clientii. De la ecrane interactive pentru magazine până la cele pentru kiosk-uri, ecranele cu touch Elo creează experiențe cu mare impact.

 

Construit pentru uz comercial si industrial  

Soluțiile robuste cu touchscreen oferă flexibilitate pentru medii diverse și au fost supuse unor teste riguroase pentru a asigura cea mai lungă durată de viață posibilă pentru produsul nostru și pentru a maximiza rentabilitatea investiției.


 

Garantie standard 3 ani cu posibilitatea extinderii acesteia la 4 ani sau 5 ani. Protecție termică încorporată prin
senzor termic intern și firmware
În conformitate cu standardele UL-60950, IK-07 de testare a impactului și GLI ESD 27kV contact aer / 8kV
Utilizare 24/7 in conditii de trafic date intens sau mediu inconjurator dur Proiectat și testat pentru a vă asigura fiabilitate și durabilitate în domeniu Suport pentru ciclul de viață pentru componente și tranzitia spre produse noi