Servicii de Business Intelligence pentru modernizarea companiilor

De la date la rapoarte și dashboard-uri în câteva minute

Accesează serviciile de Business Intelligence (BI) de la MB Distribution și împreună putem contribui la modernizarea și dezvoltarea companiilor clienților tăi.

Echipa de servicii BI a MB Distribution te ajută să dai valoare datelor. Transformă datele din diverse surse în date consistente, conforme, actuale și complete.

Începem cu înțelegerea obiectivelor de business ale fiecărui client, iar pentru dezvoltarea unei soluții personalizate de BI, oferim următoarele servicii:

 1. Analiză preliminară
 2. Audit și consultanță
 3. Identificare surse de date
 4. Creare data repository și populare
 5. Transformare, curățare și consolidare a surselor de date.
 6. Creare rapoarte și dashboard-uri

Contactează-ne la IBMSoftware@mbd.ro și stabilește o întâlnire cu unul din consultanții noștri.


Activități precum analiza volumelor mari de date, procesare analitică, interogări și raportare, efectuate în prezent de către departamentul IT, trebuie din ce în ce mai mult să susțină activitățile și deciziile zilnice ale tuturor angajaților companiei și nu doar ale managerilor. O soluție de BI este utilă pentru:

 • angajații care trebuie să creeze ușor rapoarte și dashboard-uri relevante pentru activitatea lor
 • managerii care doresc o soluție de analiză a datelor din companie pe care să-și poată baza deciziile de zi cu zi.
 • companiile care doresc să se dezvolte, bazându-se pe informații consolidate din toate sursele de date.

De ce sunt necesare soluții BI într-o organizație?

 • Deoarece sistemele operaționale sunt formate, de cele mai multe ori, din subsisteme independente, create de vendori diferiți, care conțin surse de date eterogene (ex. fișiere Excel, sau text), din care se pot obține cu greu rapoarte relevante, pentru luarea de decizii
 • Fiindcă procesul de obținere a unui raport din mai multe surse de date în același timp, este un proces anevoios și consumator de timp
 • Pentru că obținerea de rapoarte pentru intervale de timp mari, poate dura foarte mult și uneori poate bloca activitatea operațională.